Site Logotype
Gene și sprâncene

Despre laminarea sprancenelor

Laminarea sprancenelor este o metoda de tratament cu ajutorul careia firele rebele, cu directii de crestere multiple, sunt frumos aranjate si ordonate. Firele acelea care obisnuiau sa te scoata din minti si  te provocau sa le smulgi, acum si au gasit salvarea.

Cui este recomandata laminarea sprancenelor:

  • Persoanelor cu fire rebele, ciufulite sau ondulate;
  • Acelora dintre voi cu sprancene subtiri, ce si doresc volum si o forma mai plina;
  • Iubitoarelor de sprancene groase, bushy, stilul Hollywood;
  • Daca ai sprancene cu goluri sau asimetrii.

Procedura este de fapt un rasfat complet pentru sprancene, aceasta deoarece include pensat, laminarea propriu-zisa, vopsitul firelor de par si tratament cu uleiuri esentiale , keratina si multivitamine. La final aspectul sprancenelor va fi matasos si hidratat, iar firele vor fi ascultatoare si usor de aranjat.

Nota!

La cateva ore dupa terminarea tratamentului de laminare a sprancenelor, uleiurile vor fi complet absorbite in firul de par iar acel aspect umed, lucios se va fi pierdut. Doar efectul de fire ordonate si sprancene ingrijite se va pastra. Clienta iti poate pieptana sprancenele dupa propriu gust.

Atentie, nu toate produsele de laminare sunt prietenoase cu pielea si firele de par. Unele pot agresa pielea si deteriora firele de par. Noi am ales Mayamy deoarece acest brand cu formula sa blanda hidrateaza si ingrijeste in profunzimea firului de par in timpul procedurii. Datorita tehnologiei “slow cook” riscul de ardere sau degradare este inspre 0.

Durata procedura: o ora

Durata efectului: 4 saptamani

Produse folosite: Mayamy si Reflectocil.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *