Site Logotype

Micropogmentare sprâncene

Prin tehnicile de reconstrucție a sprancenelor, retușăm micile imperfecțiuni ale acestora încercând sa păstrăm proporțiile naturale și forme discrete care sa fie în armonie cu trăsăturile fiecăreia. Nu folosim șabloane, personalizam fiecare set de sprancene pentru ca fiecare dintre e noi e unica și speciala.

Micropigmentare

Microblading este metroda hiperrealista de reconstructie a sprancenelor, folosind ca si instrument un stilou si o microlama sterile.

Pigmentare sprancenelor, indiferent de tehnica aleasa, are ca scop sa infrumuseteze chipul clientei, sa accentueze si sa definesca forma naturala fara a exagera in niciun fel. Micropigmentarea ne va ajuta sa obtinem sprancene frumoase, simetrice, sa umplem golurile si sa accentuam culoarea acestora. Alegand o forma cat mai apropiata de natural, fara sa facem arta absoluta sau linii prea drepte si forme grafice, vom consilia clienta folosindu-ne de cunostintele accumulate in cei 6 ani de experienta dar si de simtul artistic.

Tehnica powder a devenit in ultimii ani foarte populara datorita faptului ca, la vindecare, imita foarte bine spranceana fardata, merge foarte mult pe margini difuze, capul sprancenei este construit in degrade ceea ce confera un aer foarte natural rezultatului vindecat. Se potriveste persoanelor cu orice tip de ten insa este foarte recomandata celor cu piele grasa, seboreica tocmai datorita faptului ca aceasta dispersa culoarea iar marginile nu vor ramane bine definite.

Microblading

Aceasta metodă reusește să imite perfect plantația naturală a firelor de păr. Microbladingul este recomandat persoanelor cu piele normală sau uscată, acelora ce prefera un machiaj minimalist și celor ce iubesc naturalul.

Microblading 650 lei
Reconstruim forma și volumul sprâncenelor prin folosirea tehnicilor de tatuaj semipermanent
Cum este ales pigmentul:

Pentru alegerea pigmentului se tine cont de culoarea firului natural de par din spranceana si de tonul si subtonul pielii clientei. Pigmentul se introduce in epiderm, nu mai adanc de derm. Ca urmare a procesului de regenerare a pielii, pigmentul isi pierde din intensitate pana la estomparea definitiva a acestuia. In functie de piele, grasa sau uscata, expunerea la soare, tratamente cosmetice, medicamente, etc, acest proces poate dura de la un an pana la doi, trei ani.

Micropigmentare powder

Este o tehnica foarte versatila deoarece se potriveste atat persoanelor care prefera naturalul dar si celor care iubesc sprancenele mai accentuate, asta datorita aplicarii pigmentului in straturi.

Micropigmentare 650 lei
Folosim culoare pentru definirea formei sprâncenelor. Efectul este natural și de lungă durată.
Culoare:

Tehnicianul detine controlul cand vine vorba de intensitate a culorii. Desigur un factor foarte important, decisiv chiar pentru vindecari frumoase, il reprezinta pe de-o parte calitatea pielii clientei, iar pe de alta parte respectarea instructiunilor post procedura.

Micropigmentare hybrid

Redefinim forma sprâncenelor prin combinarea a două tehnici. Folosim metoda fir cu fir și powder în tipul aceleiași proceduri.
Micropigmentare hybrid 750 lei
Redefinim forma sprâncenelor prin combinarea a două tehnici. Folosim metoda fir cu fir și powder în tipul aceleiași proceduri.

Retuș

Redefinim forma sprâncenelor prin combinarea a două tehnici. Folosim metoda fir cu fir și powder în tipul aceleiași proceduri.

Retuș sprâncene 350 lei

Redăm frumusețea și naturalețea a sprâncenelor cu mici retușuri de culoare și formă.

Bine de știut

Deoarece lucram cu organismul uman, care este foarte imprevizibil, este posibil pe alocuri pielea sa elimine parțial sau total pigmentul. Din acest motiv după 4/6 săptămâni de la prima procedura se recomanda retusul. În cadrul acestei sesiuni refixam pigmentul pe acele zone unde este necesar. Retusul poate fi facultativ!

Întreținere anuală

Culori mai definite, forme mai clare și hidratare profundă. Procesul de întreținere aduce la suprafață detaliile care contează.
Întreținere anuală 550 lei

Datorita procesului constant de regenerare a pielii și factorilor externi, în timp nuanta pigmentului se estompează. Intretinerea poate fi necesara anual sau în unele cazuri chiar și la doi, trei sau mai mulți ani. În cadrul acestei sesiuni se repigmenteaza sprancenele.

Rezultate

Durata procedura: 3 ore

Produse folosite: 100% sterile

Pigment organic: certificati si aprobati U.E.

Anestezic: ser intraprocedura

Timp de vindecare: 5-10 zile

 • Durata procedura: doua ore

  Anestezic: intraprocedura

  Instrumente: sterile

  Pigmenti: certificati si aprobati U.E.

  Aparat de micropigmentare: Quantum One

  Timp de vindecare 5-10 zile

Frumuseți editoriale

Gene și sprâncene

Extensii de gene

Gene și sprâncene

Despre laminarea genelor

Gene și sprâncene

Despre laminarea sprancenelor

Gene și sprâncene

Microblading - metroda hiperrealista de reconstructie a sprancenelor

Suntem la un telefon

Sună-ne pentru mai multe informații legate de micropigmentare sprâncene.

0741 671 095

Lasă-ne un mesaj

Lasă-ne un mesaj și îți vom răspunde cât de repede.