Site Logotype

Povestea The Beauty Room

The Beauty Room este un loc în care toți clienții se simt în largul lor. Tot ceea ce am creat în jurul acestui brand este o oglindă a clientului modern, care vrea să aibă servicii personalizate și de calitate.

Valori

Servicii personalizate
servicii personalizate și de calitate
Soluții moderne
soluții moderne, dar unice, pentru fiecare dintre clienții noștri
Tehnologii moderne
Frumusețea nu este un dar, ci o realitate perfectibilă cu ajutorul tehnicii moderne.
Experiență
Salonul The Beauty Room este înființat de Simona Burlacu, cosmetician cu experiență și trainer acreditat.
Perfecționare continuă
A urmat cursurile de perfecționare ale Școlii Internationale Phibrows apoi cursuri de specializare în cadrul Academiei “Elena Copăceanu” din Bucuresti.
Noutate
The Beauty Room împrumută din personalitatea Brașovului liniștit și aduce un concept de relaxare și înfrumusețare nou

The beauty

Am vrut să aduc cele mai în vogă proceduri în salonul meu și m-am pregătit constant participând la cursuri de specializare. Așa am devenit specialist în tatuaj semipermanent, laminarea genelor și a sprâncenelor, precum și în tehnici de epilare definitivă. Mi-am dorit să împărtășesc informația și cu alte iubitoare ale acestei meserii și am obtinut o diplomă acreditată de formator, fapt care îmi permite să organizez și cursuri pregătire. Alături de mine am oameni minunați, bine pregătiți, specialiști pe domeniul lor de actvitate care fac din The Beauty Room un loc al experiențelor și al serviciilor de calitate

– Simona Burlacu

Filosofie

The Beauty Room împrumută din personalitatea Brașovului liniștit și aduce un concept de relaxare și înfrumusețare nou. Scopul nostru este să folosim soluții moderne, dar unice, pentru fiecare dintre clienții noștri. Fie că este vorba de bărbați sau femei, estetica și îngrjirea sunt concepte la fel de importante.

Serviciile noastre reflectă modul în care percepem frumusețea. Nu este un dar, ci o realitate perfectibilă cu ajutorul tehnicii moderne.