Site Logotype

Tratamente cosmetice

Tehnologia ne ajută să reducem ridurile și să dăm luminozitate și sănătate tenului tău. Află care sunt procedurile potrivite pentru tine.  

Relaxarea preferată

Suntem mândri că va putem îngriji cu produse cosmetic apreciate și premiate în întreaga lume.
În funcție de nevoia și tipul tenului creem ritualuri personalizate. Ai nevoie doar de un tratament de hidratare și un masaj relaxant dar revigorant, sau îți dorești un lifting, sau poate o curățare, ai tenul problematic și te confrunți cu punctele negre sau coșurile? Avem soluții, programează-te la noi și specialistul nostru îți va personaliza un tratament pe placul tenului tău.

Dermapen

Dermapenul este un dispozitiv de ultimă generație ce execută mii de micro-înțepături controlate, cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii.
Dermapen 240 lei

Estompăm ridurile fine și semnele acneei sau vergeturilor printr-o infuzie de colagen și un

Cum funcționează:

Microneedling se numeste procedura care se bazeaza pe puterea pielii de a se regenera , prin producerea rapida de colagen si elastina in microleziunile provocate de acele dermapenului. Autovindecarea este sustinuta de ingredientele active, atent alese pentru conditia tenului pe care se lucreaza.

Tratamentul se recomanda pentru: riduri fine, flascitate, piele deshidratata; pete pigmentare, melasma; cicatrici post acneice, pete post acneice; reducerea dimensiunilor porilor dilatati; vergeturi; stimularea foliculilor capilari.

Rejuvenare cu laser

Rejuvenarea cu laser poate fi făcută atât pe zona feței/decolteu cât și pe zone corporale ca mâini sau brațe. Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumină pe piele, care transmit căldura pe zona tratată. Epiderma este încălzită până la 60 grade, fără a fi afectată, având ca scop crearea naturala de noi fibre de colagen și elastina. Este un tratament extraordinar deoarece organismal este stimulat să lucreze din interior pentru un efect de durată.
Rejuvenare facială 240 lei
Aplicăm impulsuri laser la nivelul epidermei pentru a crea noi fibre de colagen și elastină. Tratamentul reduce ridurile fine și îmbunătățește calitatea pielii.
Rejuvenare față și decolteu 360 lei

Folosim aparate speciale pentru transmiterea de impulsuri laser la nivelul feței și gâtului pentru a crea noi fibre de colagen și elastină. Tratamentul reduce ridurile fine și îmbunătățește calitatea pielii.

Tratament oxigenera pro

Terapia oxygenera ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.

Tratament de curatare Oxygenera Pro 240 lei
microdermoabraziune, radiofrecventa si Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser
Tratament lifting Oxygenera Pro 220 lei
microdermoabraziune, mezoterapie virtuala si Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser
Tratament de hidratare Oxygenera Pro 220 lei
microdermoabraziune, oxygen hiberbaric si Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser
Tratament Oxygenera Pro de Luxe 270 lei

microdermoabraziune, radiofrecventa multipolara, oxygen hiberbaric, mezoterapie virtuala si Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser;

Tratament Oxygenera Pro Premium 350 lei
microdermoabraziune, radiofrecventa multipolara, oxygen hiberbaric, mezoterapie virtuala si Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser + fiola BCN.
Notă:

+ fiola 80lei. Se poate introduce in toate tratamentele Oxygenera Pro!

Rezultate

Nivelul de patrundere al acelor sterile se adapteaza nevoilor specifice fiecarui tip de ten in parte, putand fi ajustate pentru o profunzime de la 0,5 mm pana la 2,5 mm si efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda. Ingredientele active AMESON Skin Medical folosite sunt de calitate estetica medicala, ambalate in fiole sterile. Numele AMESON este inspirat din grecescul AMESOS care inseamna ’imediat’, adica cu rezultate imediate.

Cate sedinte sunt recomandate:

-reintinerire, riduri fine, 4-6 tratamente, la interval de 4 saptamani;

-cicatrice acnee, 4-6 tratamente, la interval de 6 saptamani;

-vergeturi, 4-8 tratamente, la interval de 4-6 saptamani.

Terapia oxygenera ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.

Beneficii unice:

  • Reface elasticitatea si ofera luminozitate tenului
  • Oxigen hiperbaric de puritate medicala 98%;
  • Inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic;
  • Detine conceptul Soft Laser ce infuzeaza ingredientele active pana in derm;
  • Oxigeneaza tasuturile si activeaza microcirculatia sangvina;
  • Stimuleaza productia de colagen si elastina;
  • Rezultate vizibile ce se mentin pe termen lung
 

Brandul grecesc de produse profesionale Julliette Armand este cel ales pentru efectuarea tratamentelor cosmetice. La aproape 30 ani de cercetare si munca in folosul cosmeticii si ingrijirii pielii, ne bucuram pentru recunoastere in cadrul galei Aesthetic awards 2022, premiul Best Brand of the year 2022. Suntem mandri ca va putem ingriji cu produse cosmetic apreciate si premiate in intreaga lume.

Durata tratament : doua ore

Produse folosite: Julliette Armand

Rezultate: vizibile imediat

Frumuseți editoriale

Tratamente

Tratamente oxygenera

Tratamente

Dermapenul

Suntem la un telefon distanță

Sună-ne pentru mai multe informații legate de serviciile de tratamente cosmetice.

0741 671 095

Lasă-ne un mesaj

Lasă-ne un mesaj și îți vom răspunde cât de repede.