Site Logotype
Gene și sprâncene

Microblading – metroda hiperrealista de reconstructie a sprancenelor

Microblading este metroda hiperrealista de reconstructie a sprancenelor, folosind ca si instrument un stilou si o microlama sterile.

Aceasta metoda reuseste sa imite perfect plantatia naturala a firelor de par. In acest fel sprancenele se imbogatesc cu noi fire de par la fel de subtiri si de aceeasi culoare cu cea a  firelor naturale deja existente in spranceana.

Pentru alegerea pigmentului se tine cont de culoarea firului natural de par din spranceana si de tonul si subtonul pielii clientei. Pigmentul se introduce in epiderm, nu mai adanc de derm. Ca urmare a procesului de regenerare a pielii, pigmentul isi pierde din intensitate pana la estomparea definitiva a acestuia. In functie de piele, grasa sau uscata, expunerea la soare, tratamente cosmetice, medicamente, etc, acest proces poate dura de la un an pana la doi, trei ani.

Microbladingul este recomandat persoanelor cu piele normala sau uscata, acelora ce prefera un machiaj  minimalist si celor ce iubesc naturalul. La vindecare efectul este atat de natural incat nimeni nu ar trebui sa observe sa spranceana este reconstruita prin tatuaj semipermenent.

Procedura microblading se realizeaza in doua sedinte astfel:

1.  Se analizeaza si stabileste tipul de piele a clientei ;

2.  Se dezinfecteaza zona sprancenelor si se face forma din creion. Tinand cont si de preferintele estetice ale clientei stablim forma finala si alegem culoarea pigmentului;

3.  Se realizeaza procedura propriu-zisa folosind anestezic intraprocedura pentru un confort total, fara durere;

4.  Instructiunile de aftercare;

5.  Dupa 6-8 saptamani clienta revine pentru retus. In cadrul acestei intalniri se realizeaza eventualele corecturi, pe zonele unde pielea nu a tinut pigmentul, datorita particularitatilor fiecarui organism.

6.  o improspatare a culorii se face dupa 6luni, un an, doi ani in dependenta de tipul de piele si alti factori interni si externi.

Durata procedura: 3 ore

Produse folosite: 100% sterile

Pigment organic: certificati si aprobati U.E.

Anestezic: ser intraprocedura

Timp de vindecare: 5-10 zile

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *