Site Logotype
Gene și sprâncene

Pigmentare sprancenelor

Pigmentare sprancenelor, indiferent de tehnica aleasa, are ca scop sa infrumuseteze chipul clientei, sa accentueze si sa definesca forma naturala fara a exagera in niciun fel. Micropigmentarea ne va ajuta sa obtinem sprancene frumoase, simetrice, sa umplem golurile si sa accentuam culoarea acestora. Alegand o forma cat mai apropiata de natural, fara sa facem arta absoluta sau linii prea drepte si forme grafice, vom consilia clienta folosindu-ne de cunostintele accumulate in cei 6 ani de experienta dar si de simtul artistic.

Tehnica powder a devenit in ultimii ani foarte populara datorita faptului ca, la vindecare, imita foarte bine spranceana fardata, merge foarte mult pe margini difuze, capul sprancenei este construit in degrade ceea ce confera un aer foarte natural rezultatului vindecat. Se potriveste persoanelor cu orice tip de ten insa este foarte recomandata celor cu piele grasa, seboreica tocmai datorita faptului ca aceasta dispersa culoarea iar marginile nu vor ramane bine definite.

Este o tehnica foarte versatila deoarece se potriveste atat persoanelor care prefera naturalul dar si celor care iubesc sprancenele mai accentuate, asta datorita aplicarii pigmentului in straturi. Tehnicianul detine controlul cand vine vorba de intensitate a culorii. Desigur un factor foarte important, decisiv chiar pentru vindecari frumoase, il reprezinta pe de-o parte calitatea pielii clientei, iar pe de alta parte respectarea instructiunilor post procedura.

Cum decurge procedura:

  1. Se face analiza pielea pentru stabilirea tipului de piele si subtonului acesteia;
  2. Se deseneaza forma in creion, apoi clienta aproba sau facem mici ajustari;
  3. Alegem pigmentul si incepem micropigmentarea cu aparatul electric;
  4. Instructiuni post procedura;
  5. Sedinta de retus dupa 6/8 saptamani;
  6. Intretinerea formei si improspatarea culorii dupa 1 an, sau mai mult in functie de evolutie care difera de la persoana la persoana.

Durata procedura: doua ore

Anestezic: intraprocedura

Instrumente: sterile

Pigmenti: certificati si aprobati U.E.

Aparat de micropigmentare: Quantum One

Timp de vindecare 5-10 zile

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *